0493 48 44 46

HYDROCOATING

Gebruik het contactformulier onderaan de pagina voor uw bestelling

CLEAN AND CURE SEALANT

De Clean and Cure Sealant is een watergedragen, gemakkelijk verwerkbare afdichting op basis van Siliciumdioxide (SiO₂), het actieve ingrediënt in onze hydrocoatings.

Deze kit kan gebruikt worden als lichte reiniger en als beschermende water- en vuilafstotende laag. Het is ontworpen om gedroogde watervlekken en zeer lichte vervuiling te verwijderen en zorgt voor een beschermende laag op de lak van de fiets.

Als de Clean and Cure Sealant over onze Hydro Coating wordt gebruikt, zal het de levensduur van de Hydro Coating aanzienlijk verlengen. (Tot en met 1 jaar!)

De Clean and Cure Sealant kan ook gebruikt worden als “stand alone” lakbescherming. De levensduur van deze kit is ongeveer 2 maanden en kan ook gebruikt worden op zowel matte als glanzende frames en onderdelen.

Clean and Cure Sealant is zeer zuinig in gebruik.

200ml: € 28,75  
500ml: € 72,75

DEGREASE & CLEAN

Degrease & Clean is een diep reinigende alkalische multi-cleaner en ontvetter. Deze reiniger is volledig “labelvrij”, biologisch afbreekbaar en niet schadelijk of irriterend voor mens en milieu! Het is PH-neutraal bij een mengverhouding van 1:50.

Het laat na afspoelen geen residu achter. Het is zeer sterk geconcentreerd, extreem zuinig in gebruik en is tot 1:50 te mengen met leidingwater. Uit 1 flacon van 500 ml zijn tot 50 flacons ready-to-use te mengen, extreem zuinig in gebruik! Op de extra flacon met professionele verstelbare sprayer staan de mengverhoudingen.

Deze universele en biologisch afbreekbare reiniger/ontvetter op waterbasis is geschikt voor bijna alle toepassingen, zoals het reinigen/ontvetten van bijvoorbeeld ketting, cassette, tandwielen, schijfremmen, frame, wielen etc.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

 59,95

LUBE & PROTECT CHAIN COATING

Dé ketting coating die in ALLE seizoenen te gebruiken is!
Diep penetrerende ketting coating met Nanopore Technologie; vult alle oppervlakte imperfecties van het metaal tot op nano afmeting (één miljardste van een meter). Daardoor ontstaat er een extreem glad oppervlak die tot in de kleinste details volledig beschermd en gesmeerd is. Een zeer lage wrijvingscoëfficiënt (0,02-0,06) zorgt voor extreem weinig weerstand in de ketting, zeer soepel lopen en schakelen is hierdoor verzekerd voor een lange periode.

GETEST OP DE STRANDEN VAN NEDERLAND EN ZELFS DAAR BLIJFT DE KETTING VRIJ VAN ROEST!

(testmethode: na fietsen op strand en door de zee, de fiets niet afgespoeld en na twee weken nog steeds geen roest op de ketting).


De ketting coating wordt geleverd in een  glazen fles van 50 ml. met een pipet afsluiter.
1 volle pipet is voldoende voor 1 applicatie, 1 volle pipet is 1 ml. Dus uit één flesje gaan ongeveer 50 behandelingen.

 29,95

FOAM AND FIX SHAMPOO

Onze Proteam Foam and Fix shampoo is een onderhoudsshampoo voor uw coating, naast de reinigende eigenschappen gaat de shampoo tijdens het wassen een chemische en moleculaire verbinding aan met de aangebrachte coating en ververst deze.
Gecombineerd met de frisse geur van sinaasappel zal dit snel een favoriete shampoo worden!

Oppervlakten behandelt met de Proteam Hydro Coating worden hierdoor nog beter beschermd en de shampoo helpt de zelfreinigende eigenschappen van de coating, het afparelend effect wordt nog sterker.
Gebruik deze shampoo bij iedere wasbeurt om uw coating in optima forma te houden!

 10,95

BESTELLEN

Wij zijn gesloten van 18/07 tem 01/08